Palvelut

Kuopiolainen päähieronta

Kehittelimme uuden ja ihanan päähieronnan! Kuopiolainen päähieronta tarjoaa sinulle täydellisen rentoutumisen. Kasvot rentoutuvat, mieli kohenee, stressi helpottaa ja riski hymyilyyn kasvaa. Hoidon ajaksi saat luomillesi silmäkivet jotka helpottavat silmien väsymystä. Voit valita ihanasti viilentävät tai pehmeästi lämmittävät silmäkivet. Eikö kuulosta ihanalle! Kaikinpuolin tulet saamaan nautinnollisen kokemuksen. 

Tulethan hoitoon meikittömänä! Kuopiolaisessa päähieronnassa käsitellään myös kasvojen alue. 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on tuhansia vuosia vanha hierontamuoto, jolla muokataan kudosta, poistetaan kipuja, rentoutetaan lihaksia ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on terminä hieman harhaanjohtava, sillä moni mieltää sen pelkästään "tehostetuksi versioksi" klassisesta hieronnasta. Tämän myötä tulee mielikuva, että se soveltuu vain huippu-urheilijoille tai todella jumittuneille lihaksille. Erot klassisen ja urheiluhieronnan välillä ovat lähinnä käyttötarkoituksessa.

Esimerkiksi valmistava hieronta tähtää vaativaan suoritukseen, jolloin pyritään saamaan liikeradat avoimiksi ja lihakset toimimaan optimaalisesti.

Palauttavalla hieronnalla edesautetaan lihasten nestekiertoa, aineenvaihduntaa ja kevyillä venytyksillä tai mobilisoinneilla palautetaan lihakset lepopituuteen. Tällä edistetään happojen ja kuona-aineiden poistumista lihaksista.

Ravintovalmennus

Ravintovalmentajan palvelut ovat käytössä kesäkuusta alkaen. Ajanvaraus avautuu kevään mittaan.

Neuvonta

Hieronnan lisäksi, palveluihimme kuuluu myös:

  • opastus lihashuoltoon
  • fysiikkavalmennus

Yrityshieronta

Yrityksen tärkein voimavara ovat sen työntekijät. Haluammekin tarjota Kuopion alueen yrityksille mahdollisuuden parantaa omien tekijöidensä hyvinvointia ja ennaltaehkäistä sairaslomia. 

Lue lisää yrityshieronnoista täältä YRITYKSILLE.

Kotikäynnit

Tilaa kätevästi hieroja kotiisi! Toimimme Kuopion kaupunkialueella.

Vierailemme myös sovitusti taajaman ulkopuolella.

Kotikäynnit on sovittava puhelimitse!

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään mm. erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaaiseen, turvotuksen vähentämiseen sekä nestekierron lisäämiseen.